vliegtickets naar Aruba met KLM naar Aruba met TUI naar Aruba Reina Beatrix Airport (AUA) goedkope vliegtickets naar Aruba links over ons

Aruba informatie

Aruba tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
Aruba toerisme
Aruba informatie
alles over Aruba

 

Douane regels

Bij aankomst op Aruba mag je per volwassene gelden de volgende limieten voor belastingvrije invoer:
- 200 sigaretten of 50 sigaren
- 1 liter sterke drank of 2,25 liter wijn of 3 liter bier
- maximaal $ 10.000 aan geld en waardepapieren (of gelijkwaardig)
Je kunt bij aankomst op Aruba Beatrix Airport tax free winkelen. Deze winkel bevindt zich bij de bagagebanden.

 

Visum info Aruba

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 3 maanden geldig op het moment van aankomst in Aruba) heb je geen visum nodig. Wel moet je een immigratiekaart invullen en wordt er een inreisvisum in je paspoort gestempeld.

 

Met KLM naar Aruba vliegen

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM vliegt al tientallen jaren van Amsterdam naar Aruba. De vliegroute Amsterdam-Aruba behoort zelfs tot de meest lucratieve vliegverbindingen van KLM/Air France. Niet voor niets dat de vliegtuigen van KLM zich bijna dagelijks laten zien op de internationale luchthaven bij Oranjestad. Het vluchtschema van KLM varieert regelmatig. In de regel vertrekken de vluchten vanuit Amsterdam meestal rond de middag en komen ze aan het einde van de middag op Aruba aan. De terugvlucht naar Amsterdam vertrekt meestal ongeveer anderhalf uur later. De retourvlucht is altijd een nachtvlucht waarbij je de volgende ochtend op Schiphol aankomt. Vanuit economische of operationele redenen is er op de heen- of terugvlucht een tussenlanding. Dit is meestal op Bonaire, waarbij er geen mogelijkheid is voor doorvliegende passagiers om tussentijds het vliegtuig te verlaten.

Overstap
Als je een vliegticket met KLM tussen Amsterdam en Aruba boekt is het ook mogelijk dat je met Insel Air van of naar Curaçao vliegt en het stuk tussen Curaçao en Amsterdam met KLM aflegt. Bij dit reisschema is er geen sprake van een tussenstop, maar van een overstap. Let daarom goed bij het boeken van je KLM-vliegticket hoe het schema er uit ziet. Een overstap betekent een mogelijk risico dat je je aansluitende vlucht mist. Ook is er een grotere kans dat je ingecheckte bagage niet (op tijd) op de eindbestemming aankomt.

 

Reisklassen
KLM kent op vluchten naar Aruba  twee reisklassen: World Business Class en Economy Class Intercontinentaal. De relatief dure business class tickets bieden voor vertrek extra bagagevrijstelling, speciale incheckbalies, toegang tot de business class lounges en voorrang bij het aan boord gaan. Aan boord kun je genieten van ligstoelen die in een hoek tot 170-175 graden naar achteren verstelbaar zijn, een persoonlijk entertainmentsysteem, een privacyscherm en stroomvoorziening in de stoel. Passagiers in de business class krijgen een driegangendiner geserveerd tijdens de vlucht naar Aruba.

De economyclass van KLM is sinds enkele jaren ook voorzien van een persoonlijk entertainmentsysteem waarop passagiers films kunnen kijken, muziek kunnen luisteren en spelletjes kunnen spelen. Je moet wel genoegen nemen met een smallere stoel en aanzienlijk minder beenruimte dan in de business class. Tegen extra betaling kun je er wel voor kiezen om een economy comfortstoel te boeken. Je hebt dan meer beenruimte en de stoelen kunnen iets meer kantelen.

 
 
Vliegtickets Aruba

vliegtickets naar Aruba
met KLM naar Aruba
met TUI naar Aruba
Reina Beatrix Airport (AUA)
goedkope vliegtickets naar Aruba
handige Aruba sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Aruba boek je via de volgende sites:
TUI vliegtickets naar Aruba

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdaruba.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsaruba.info