vliegtickets naar Aruba met KLM naar Aruba met TUI naar Aruba Reina Beatrix Airport (AUA) goedkope vliegtickets naar Aruba links over ons

Aruba informatie

Aruba tips en informatie vind je onder andere op de volgende sites:
Aruba toerisme
Aruba informatie
alles over Aruba

 

Douane regels

Bij aankomst op Aruba mag je per volwassene gelden de volgende limieten voor belastingvrije invoer:
- 200 sigaretten of 50 sigaren
- 1 liter sterke drank of 2,25 liter wijn of 3 liter bier
- maximaal $ 10.000 aan geld en waardepapieren (of gelijkwaardig)
Je kunt bij aankomst op Aruba Beatrix Airport tax free winkelen. Deze winkel bevindt zich bij de bagagebanden.

 

Visum info Aruba

Als houder van een geldig Nederlands paspoort (minstens 3 maanden geldig op het moment van aankomst in Aruba) heb je geen visum nodig. Wel moet je een immigratiekaart invullen en wordt er een inreisvisum in je paspoort gestempeld.

 

Goedkope vliegtickets naar Aruba

Goedkoop naar Aruba vliegenOp zoek naar goedkope vliegtickets naar Aruba? Op www.vliegticketsaruba.info laten we zien hoe je het eenvoudigste aan betaalbare vliegtickets kunt komen om vanuit Nederland, BelgiŽ of Duitsland naar Aruba te vliegen. Omdat er weinig luchtvaartmaatschappijen tussen Europa en Aruba vliegen lukt het de Nederlandse vervoerders in de regel prima om de prijzen redelijk hoog te houden. Met name tijdens het hoogseizoen en de schoolvakanties is het vrij lastig om goedkope vliegtickets naar Aruba te vinden. De vraag overschrijdt dan op sommige vluchtdagen zelfs het aanbod, waardoor er diep in de buidel getast moet worden om een vliegticket naar Aruba te kopen.

Goedkoop met KLM naar Aruba
De goedkoopste vliegtickets met KLM boek je in de regel als je op tijd boekt en als je reis aan een aantal voorwaarden voldoet. Voor een vliegticket met een kort verblijf betaal je vaak meer bij KLM. Je zult meestal minimaal een hele week op Aruba moeten blijven om voor de meest gunstige tarieven in aanmerking te komen. KLM heeft ook regelmatig aanbiedingen zoals de Werelddeal Weken waarbij een groot aantal bestemmingen tijdelijk tegen zeer gunstige tarieven te boeken is. Aruba wordt daarbij soms ook in de aanbieding gegooid. De grootste kans op goedkopere vliegtickets vind je buiten de schoolvakanties om. Als je voor de zomervakantie in de vroege periode valt, dan kun je het geluk hebben dat je nog net eind juni kunt vertrekken. Vertrek in juni scheelt soms honderden euro's met vertrek in topmaand juli. Vliegen rondom de feestdagen in december is eigenlijk altijd duur bij KLM. De tarieven beginnen al op een aanzienlijk hoog niveau en naarmate de vertrekdatum nadert lopen de ticketprijzen hoog op, in het ergste geval tot duizenden euro's per persoon voor een economy class vliegticket. De kans op een goedkoop vliegticket naar Aruba tijdens de Kerstvakantie is nog geen tiende procent.

 

TUI
Bij TUI zie je een iets ander patroon in de vliegticketprijzen. Over het algemeen geldt dat TUI de prijs in eerste instantie af laat hangen door de reisperiode. Tijdens de zomervakanties liggen de vliegticketprijzen vaak honderden euro's (per persoon!) hoger, waardoor ze regelmatig zelfs duurder zijn dan TUI bij een vergelijkbaar verzorgingsniveau. Ook voor TUI geldt dat de weken rondom Kerst en Nieuwjaarsdag een stuk duurder zijn. De kans op een aangenaam geprijsd vliegticket is in deze periode zeer klein. Ook het aanbod van leuke lastminute aanbiedingen met TUI naar Aruba in de tweede helft van december is zeer klein. Wie tegen een lage prijs met TUI naar Aruba wil reizen die zal het echt buiten de schoolvakanties moeten zoeken. Wie de prijzen bij TUI goed in de gaten houdt die ziet dat er bij vertrekdata die maximaal enkele weken voor vertrek liggen soms wel prijsverlagingen waar te nemen zijn. In dat geval is de bezettingsgraad van het vliegtuig nog niet hoog genoeg en gooit men vliegtuigstoelen in de aanbieding. Nog interessanter kan in dat geval een pakketreis bij TUI zijn. Soms is de totaalprijs van een vlucht+accommodatie vlak voor vertrek amper hoger dan de prijs van een los vliegticket.

Via Amerika vliegen
Het merendeel van de toeristen op Aruba is afkomstig van de Verenigde Staten. Dat betekent automatisch dat er ook mogelijkheden zijn om via Amerika naar Aruba te vliegen. Financieel voordeel biedt dit echter niet zo vaak en de reisschema's zijn meestal aanzienlijk langer. Vliegen via Amerika is alleen een goed alternatief indien je reist op het moment dat de rechtstreekse vluchten vanuit Nederland uitverkocht zijn of te duur zijn. Let wel op de tijden, want sommige vliegticketsites bieden tickets via Amerika aan waarbij de totale reistijd op kan lopen tot tegen de veertig uur!

Via BelgiŽ reizen
Een mogelijke manier om met KLM goedkoop naar Aruba te vliegen is door vanaf Antwerpen of Brussel te reizen. Je gaat dan eerst met de trein naar Schiphol. Op vertoon van het bewijs dat je met de trein vanuit BelgiŽ gereisd hebt kun je inchecken voor de vlucht naar Aruba. Soms kan het voordeel voor een gezin oplopen naar honderden euro's. Als je toch in de buurt van de grens met BelgiŽ woont kan dit een goedkoop alternatief zijn. Dit trucje gaat niet altijd op. We hebben geconstateerd dat dit per reisseizoen scheelt.

 
 
Vliegtickets Aruba

vliegtickets naar Aruba
met KLM naar Aruba
met TUI naar Aruba
Reina Beatrix Airport (AUA)
goedkope vliegtickets naar Aruba
handige Aruba sites
over ons

Vliegtickets boeken

Voordelige vliegtickets naar Aruba boek je via de volgende sites:
TUI vliegtickets naar Aruba

 

Disclaimer
De informatie die op www.vliegticketsdaruba.info gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Lees alles over ons cookiebeleid.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door vliegticketsaruba.info